Lobby Park Inn Zürich

Park Inn by Radisson Zürich Airport, Switzerland

Swiss minimalism with a pinch of colours
Placeholder

Background and brief

Redesign of the hotel lobby aimed to create a place for social connections, functional yet elegant and memorable live-inn room that makes guests feel like at home.

Our Solution

The central social space provides a cosy ambience with comfortable armchairs, high back sofas and coffee tables, fully equipped for a creative co-working and conversations. It delivers a consistent guests’ experience and a truly great first impression that invite guests to linger and interact with others.

Lobby walls and the first floor windows are integrated by the use of same system of timber panels and slats, transforming the upper floor to a graphic play of vertical partitions that permit the views at the same time. Dark grey colour of timber wall finishes and grey cement tiles correspond to Swiss minimalistic architecture and design, carefully contrasted with colourfull furniture and custom-made wall graphics.

Photo credit: Park Inn by Radisson Zurich Airport

Services Provided

Artworks
Environmental Graphics
Furniture Design
Implementation
Lighting Design
Styling

Project Completion Date

Winter 2017

Related Press